Masaj anticelulitic

Masajul anticelulitic este printre cele mai eficiente tratamente impotriva celulitei. Foarte eficient este masajul manual combinat cu masajul cu ventuza. Masajul cu ventuza executat atent cu rabdare are efecte vizibile intr-un timp relativ scurt pentru ca are un impact mai profund asupra tesuturilor.
Masajul anticelulitic netezeste aspectul pielii fara a folosi operatiuni costisitoare si procedee nenaturale. Este adevarat, ca orice masaj ce patrunde in profunzimea tesuturilor din zonele afectate de celulita, va imbunatati in mod optim aspectul pielii. Framantarea manuala si folosirea ventuzelor actioneaza profund in straturile pielii.

Produse naturale folosite pentru masajul anticelulitic

• Unul dintre cele mai eficiente ingrediente naturale folosit pentru masajul anticelulitic este mierea. Deaceea, se recomanda masarea cu miere a zonelor afectate circa un sfert de ora timp de cel putin sapte zile.

• Un alt ingredient care poate face minuni pentru pielea ta este laptele. Un masaj usor cu lapte combinat cu o picatura de ulei de grapefrut, o picatura de ulei de lavanda, ulei de salvie si 3 picaturi de ulei de ienupar reda pielii un aspect sanatos.

• La fel de des se folosesc pentru masajul anticelulitic si uleiurilor esentiale. Doua - trei picaturi de uleiuri esentiale se pun in lapte si se amesteca foarte bine. Cateva zile la rand se maseaza zonele afectate de celulita timp de jumatate de ora.

• Sarea de mare ajuta si ea la eliminarea celulitei. Se face un amestec din o cana de sare de mare, un sfert de cana de apa si jumatate de cana de ulei de masline care se aplica pe zonele afectate de celulita masandu-se usor cateva minute. Dupa ce se spala cu apa calda pielea capata un aspect minunat.
Distribuie pe: