Consiliere pentru dezvoltare personala si spirituala

Este binecunoscut faptul ca boala apare mai intai la nivelul corpului energetic sub forma unui blocaj (conflict) care, nerezolvat in timp, se poate manifesta simptomatic la nivelul corpului fizic. Cauzele aparitiei acestor blocaje energetice sunt foarte variate si isi gasesc expresia intr-un domeniu relativ mai nou de cunoastere de sine sau spirituala.

Persoanele care constientizeaza existenta acelor blocaje sau conflicte interioare nerezolvate, de obicei, incep o cale de cautare in dezvoltarea lor personala care, in final, tinteste o viata sanatoasa, implinita si plina de sens.

In intampinarea celor ce cauta cunoasterea de sine, tehnici pentru rezolvarea problemelor de sanatate, de relatie, financiare, etc. vine serviciul de consiliere personala din partea unui consilier- terapeut pregatit in domeniu.

Consilierea personala are loc sub forma de sedinte fata in fata pe durata unei ore sau, dupa preferinta persoanei, pe o durata mai mare. In cadrul sedintelor de consiliere, terapeutul faciliteaza provocarea unei schimbari voluntare in atitudinile si comportamentul clientului care au dus la boala sau la manifestarea evenimentului negativ din viata acestuia.

Consilierul ofera sprijin clientului sau pentru ca el sa se adapteze mai eficient atat propriei sale personalitati, cat si realitatii in care traieste.

Distribuie pe: