Daca sunteti dispus sa apelati la metoda de tratament cu lipitori (hirudoterapie) este bine ca, inainte de a face o programare la cabinetul terapeutic, sa va informati cat de cat din sursele existente despre aceasta terapie.

In ziua cand sunteti programat pentru sedinta de hirudoterapie este recomandat sa evitati:
1. Consumul de cafea, tigari si alcool;
2. Intrebuintarea in scopuri igienice a sapunului, gelului cu miros puternic;
3. Parfumul, deodorantele si cremele;
4. Cearta si neintelegerile serioase cu cei din jur.

Rezervati-va timp suficient pentru sedinta de hirudoterapie! De preferat, ziua respectiva sa fie cat mai putin aglomerata in activitati.

Cand va programati pentru sedinta, solicitati o consultatie a medicului. Este foarte bine sa prezentati medicului niste rezultate recente ale analizei hematologice (hematocritul HCT, hemoglobina HGB, eritrocite, trombocite, leucocite, VSH, etc.), alte analize. Cu cat este mai ampla consultatia cu atat sunt mai clare, pentru terapeut – schema de tratament necesara de aplicat iar pentru pacient – rezultatele la care se poate astepta, durata si ritmicitatea terapiei cu lipitori.

Nimic in lumea asta nu este intamplator! Daca ati ajuns sa cititi aceste randuri inseamna ca Divinitatea v-a indrumat in aceasta directie. Fiti perseverent si consecvent in cautarea metodei de tratament ce vi se potriveste!
Lipitorile sunt fiinte vii lasate de Dumnezeu pe fata pamantului cu un scop nobil: sa faca doar bine, atat oamenilor cat si mediului!

Mergeti la cabinet cu incredere si cu credinta in Dumnezeu!
Doamne ajuta!
Distribuie pe: