Durerea articulara miraculos vindecata

Lipitorile miraculoase in tratarea durerii.

Pacientii cu osteoartrita la nivelul genunchiului au raportat o ameliorare a durerii in 24 ore de la aplicarea lipitorilor. Tratamentul a inlaturat durerea cu efecte ce au durat 4 saptamani.
În Autorul studiului din cadrul Clinicii Essen-Mitte din Essen, Germania, crede ca saliva lipitorilor are efect remarcabil in ameliorarea durerii.

Aceasta contine componente analgezice, anestezice si antihistaminice. In perioada medievala se considera ca simpla eliberare a unei cantitati limitate de sange, ar trata diferite boli.

Astazi lipitorile sunt des folosite de chirurgii plasticieni , in transplantele de grefa cand sangele nu s-a drenat suficient.

Studiul durerii s-a axat pe 16 pacienti cu varsta medie de 68 ani, care au suferit de durere la nivelul genunchiului mai mult de 6 luni. Nici unul din ei nu au avut traumatisme la nivelul genunchiului si toti prezentau evidente radiologice de osteoartrita.

Exercitiile, fizioterapia,tehnicile de relaxare,dietele au fost deja probate de acestia, dar fara succes.

Terapia cu lipitori a fost incercata pe 10 pacienti, opt dintre care femei. Celorlalti 6 li s-a aplicat tratament conventional pentru durere.

Patru lipitori au fost aplicate pe genunchiul dureros si au fost lasate o ora si 20 minute.Pacientii trebuiau sa consemneze intensitatea durerii cu trei zile inainte de a incepe tratamentul si in urmatoarele 28 de zile dupa tratament

S-a constatat o disparitie a durerii dupa trei zile si o diminuare considerabila a intensitatii in primele 24 ore.

Pacientii au descris muscatura lipitorii usor dureroasa de la inceput, dar nici un alt disconfort.

Cei care au fost tratati conventional nu au simtit nici o modificare in intensitatea durerii.

Marian Gower, specialista in lipitori , spune ca aceste rezultate nu au mirat-o : Medicii gasesc din ce in ce mai multe afectiuni ce pot fi tratate cu lipitori.
Distribuie pe: